BOEK EEN ALPACA MEET & GREET

Boek hieronder een alpaca meet & greet. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides kan enkel onder begeleiding. Door het boeken van een meet & greet kom jij nog dichter bij onze dieren.

Tijdens de meet & greet ga je in de weide bij de meest tamme alpaca’s. Zij zijn erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Iedere deelnemer mag de dieren uit de hand laten eten en ze kunnen geaaid worden. Ondertussen wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Na de meet & greet kun je nog een rondje lopen over onze farm en een drankje drinken in onze alpacabar.

De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier en kost 7,50 euro per persoon. Er is per keer plaats voor maximaal 20 personen. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis en kun je bij inschrijving vermelden bij opmerkingen. Maximaal één kind per volwassene. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Hieronder kun je reserveren voor de geplande alpaca meet & greets. Indien er tijdens een bezoek aan onze farm nog plaatsen vrij zijn is het ook mogelijk om ter plekke te reserveren.

Het is daarnaast mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Je gaat in een besloten groep onder begeleiding de weide in. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees hierover meer bij groepsuitjes.

Arrangementen

ALPACA MEET & GREET EXTRA

Dit arrangement bevat deelname aan de alpaca meet & greet van drie kwartier. Na afloop krijg je koffie of thee met een appelflap. Daarnaast ontvang je een bon van 5 euro om te besteden in onze alpacashop. Dit arrangement kost 15 euro per persoon.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 13 beoordelingen Reviews