BOEK EEN ALPACA MEET & GREET

Boek hieronder een alpaca meet & greet. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides kan enkel onder begeleiding. Door het boeken van een meet & greet kom jij nog dichter bij onze dieren.

Tijdens de meet & greet ga je in de weide bij de meest tamme alpaca’s. Zij zijn erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Iedere deelnemer mag de dieren uit de hand laten eten en ze kunnen geaaid worden. Ondertussen wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Na de meet & greet kun je nog een rondje lopen over onze farm en een drankje drinken in onze alpacabar.

De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier en kost 7,50 euro per persoon. Er is per keer plaats voor maximaal 20 personen. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis en kun je bij inschrijving vermelden bij opmerkingen. Maximaal één kind per volwassene. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Hieronder kun je reserveren voor de geplande alpaca meet & greets. Indien er tijdens een bezoek aan onze farm nog plaatsen vrij zijn is het ook mogelijk om ter plekke te reserveren.

Het is daarnaast mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Je gaat in een besloten groep onder begeleiding de weide in. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees hierover meer bij groepsuitjes.

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca meet & greet. Wanneer je een reservering plaatst voor de meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 1 week voor de meet & greet krijg je de volledige kosten retour
of kunt je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 20 beoordelingen Reviews