WANDELEN MET ALPACA’S

Een wandeling met alpaca’s in de bossen van Natuurgebied De Maashorst in Noord-Brabant. Een unieke ervaring voor jong en oud. Maak tijdens de wandeling kennis met onze alpaca’s en hun bijzondere wol. Heb je zin in een gezellige, ontspannende en informatieve wandeling dan ben je bij Alpacafarm Vorstenbosch in Bernheze aan het juiste adres.

We gaan op pad met maximaal 8 alpaca’s. Ieder twee of drietal krijgt een eigen alpaca om te begeleiden. De alpaca wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de wandeling met de alpaca’s maken we af een toe een korte stop. Je leert tijdens de stop meer over de alpaca. Onderweg kun je foto’s maken van jezelf met je lievelingsalpaca of een leuke groepsfoto. Het belangrijkste is dat we ons tijdens de wandeling aanpassen aan de alpaca’s. Alpaca’s zijn kuddedieren, ze lopen graag dicht op elkaar en naast hun vriendje of vriendinnetje. Zij bepalen het tempo van de wandeling. Iedere alpaca heeft ook zijn eigen karakter en voorkeuren. Tijdens de wandeling leer je het gedrag van de alpaca’s echt kennen.

Het is leuk om de wandeling te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

INSCHRIJVEN

Je kunt je hieronder inschrijven voor een wandeling op één van onderstaande data.  Deelname kost 20 euro per persoon vanaf drie jaar. Kinderen tot en met twee jaar zijn gratis en kun je bij inschrijving vermelden bij notities. Kinderen tot en met dertien jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene. Een alpaca kan namelijk plotseling schrikken en aan de lijn trekken. Kies je voor een avondwandeling dan wandelen we een kortere route van ongeveer een uur, deze plannen we alleen in de zomermaanden. Voor een avondwandeling zijn de kosten 17,50 euro per persoon.

Data die vol zijn verdwijnen van de lijst. Regelmatig worden er nieuwe data gepland. We werken niet met een wachtlijst, bij annuleringen komen de plaatsen direct weer online. Op 1 juli plannen we verder voor de weekendwandelingen vanaf september.

Ben je op zoek naar groepsuitjes, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Filter wandelingen op:

EEN WANDELING CADEAU DOEN?

Het is mogelijk om deelname aan een alpaca wandeling voor één of meerdere personen cadeau te geven. Origineel en betaalbaar om te geven en leuk om te krijgen op bijvoorbeeld je verjaardag, vaderdag, moederdag of een bruiloft. Bestel een cadeaubon via onze shop.

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca wandeling. Wanneer je een reservering plaatst voor de alpacawandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de wandeling krijg je de volledige kosten retour
of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de wandeling krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 29 beoordelingen Reviews