Bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een gezellig, actief en bijzonder bedrijfsuitje dan kun je daarvoor terecht bij Alpacafarm Vorstenbosch. Wij bieden wandelingen met alpaca’s en alpaca meet & greets aan. De minimale groepsgrootte is 10 personen. Ben je met minder personen? Neem dan even contact op over de mogelijkheden.

Onderstaande activiteiten zijn ook in te zetten als break wanneer je onze vergaderlocatie hebt geboekt.

Alpaca wandelingen

Een privé wandeling met onze alpaca’s is een unieke ervaring. Je maakt met maximaal 8 alpaca’s een ontspannende en gezellige wandeling door het prachtige natuurgebied De Maashorst. Tijdens de wandeling leer je de alpaca en hun bijzondere wol beter kennen. We maken daarvoor onderweg een paar keer een korte stop. Daarnaast is er tijdens de wandeling volop gelegenheid om met deze zachte dieren te knuffelen en op de foto te gaan. Bij slecht weer bieden we een binnenprogramma tussen de alpaca’s.

Kosten vanaf 10 personen
Wandeling circa 1,5 uur: 20 euro per persoon (vanaf 17 personen 17,50 euro per persoon).

Wandeling circa 1 uur: 17,50 euro per persoon (vanaf 17 personen 15 euro per persoon).

Doordeweeks bieden we een korting van 2,50 euro per persoon.

Houdt er rekening mee dat de alpaca’s tijdens de wandeling het tempo bepalen en de tijdsduur dus kan variëren. Over het algemeen ligt het tempo laag, je kunt daardoor echt even onthaasten.

Alpaca Meet & Greet

Als je een privé meet & greet bij ons boekt ga je met je eigen groep onder begeleiding de weide in bij de meest tamme alpaca’s. Alpaca’s zijn erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Ieder mag de dieren uit de hand laten eten en ze kunnen geaaid worden. Ondertussen wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen.De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier. Bij slecht weer vindt de meet & greet plaats in de stallen. De kosten zijn 7,50 euro per persoon bij minimaal 10 personen.

Maak een afspraak
Voor het plannen van een datum voor de alpacawandeling of alpaca meet & greet kun je contact opnemen via ons contactformulier.
Je kunt bovenstaande activiteiten combineren met een drankje, lekkere lunch of high tea in onze alpacabar. Lunch en high tea enkel op reservering. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een privé alpacawandeling of privé meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 2 weken voor de wandeling of meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor de wandeling of meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 26 beoordelingen Reviews