Bezoek onze alpacafarm

Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. Check voor uitzonderingen onze openingstijden onder contact. We vinden het leuk dat op deze manier meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de alpaca.

We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hekwerk, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn. Wil je het geluk een beetje helpen dan kun je een bekertje voer kopen in de alpacabar.

Het betreden van de weides en het verblijf kan enkel onder begeleiding. Daarvoor kun je een alpaca meet & greet boeken. Je kunt dan onze alpaca’s aaien en je mag ze wat te eten geven. Ondertussen wordt er meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Je kunt deelnemen aan de open inschrijving of een meet & greet boeken met je eigen familie of groep. Lees hier meer over de meet & greet en reserveer direct.

Een bezoekje kun je combineren met een drankje, ijsje of tussendoortje in onze alpacabar. Vanuit de bar en vanaf het terras kijk je uit over de alpaca weides. Je kunt daarna meteen een kijkje in onze alpacashop bij onze alpacawollen en alpaca gerelateerde producten. We bieden daarnaast op zaterdag en zondag lunch en high tea op reservering. Lees daarover hier meer.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 25 beoordelingen Reviews