Bezoek onze alpacafarm

Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. We vinden het leuk dat op deze manier meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de alpaca. Voor een bezoek aan de weides vragen we een vrijwillige entree.

We hebben de weides zo ingericht dat er een gangpad is tussen de weides, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In dit gangpad hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hekwerk, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.

Het betreden van de weides kan enkel onder begeleiding. Daarvoor kun je een alpaca meet & greet boeken. In de weides kun je dan onze alpaca’s aaien en mag u ze wat te eten geven. Ondertussen wordt er meer verteld over de alpaca en kunt u al uw vragen stellen. Je kunt deelnemen aan de open inschrijving of een meet & greet boeken met je eigen familie of groep. Lees hier meer over de meet & greet en reserveer direct.

Een bezoekje kun je combineren met een drankje, ijsje of tussendoortje in onze alpacabar. Vanuit de bar en vanaf het terras kijk je uit over de alpaca weides. Je kunt daarna meteen een kijkje in onze alpacashop bij onze alpacawollen en alpaca gerelateerde producten. We bieden daarnaast op zaterdag en zondag lunch en high tea op reservering. Lees daarover hier meer.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 20 beoordelingen Reviews