Evenementen

Alpacashow Vorstenbosch
12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober organiseren we samen met de Alpaca Association Benelux een alpacashow op onze farm. Er zullen deze dag zo’n 90 dieren gekeurd gaan worden. Je kunt meekijken bij de showring waar de dieren gekeurd worden en je kunt langs de hokken lopen waar alle deelnemende dieren staan. Tijdens de show zijn er verschillende loterij rondes met leuke cadeau’s. De show vindt plaats in een grote tent. Bij de ingang van de tent zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden ter ondersteuning van deze show.

Onze farm is deze dag ook gewoon geopend voor bezoekers. Je kunt dus ook op de rest van de boerderij rondkijken. In de Alpacabar kun je iets komen drinken of lunchen. Je vindt daar ook een alpacashop met alpacawollen producten. Kinderen kunnen de gratis alpaca quiz maken.

Een echte alpaca beleving!
17 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober 2019 (herfstvakantie zuid) ben je van harte welkom van 9.30 uur tot 17.00 uur. We zijn deze dag een onderdeel van het Oerfestival de Maashorst.

Speciaal voor alle kinderen organiseren we een alpaca beleving. Een beetje stoer, maar vooral natuurlijk en echt. Met behulp van een strippenkaart kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten en leer je de alpaca vanuit alle kanten kennen. Je krijgt o.a. de kans om net als een alpaca te rollen in het zand, te vluchten voor gevaar en te knutselen met hun zachte wol. Daarnaast kun je helpen om ze te voeren en leren we je van alles over de alpaca. Met de strippenkaart kunnen de kinderen tussendoor ook iets lekkers halen.

Deze dag richten we ons vooral op alle kinderen, maar iedereen is welkom.
Entree is gratis. De strippenkaart kost 5 euro.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews