Alpacawandelingen

Event details

  • 11 augustus 2019
  • zondag, 10:00 tot 12:00

Contact event manager

1 2 3 4

Tickets

  • Alpacawandeling All Booked€20
Bekijk winkelmand
Thank you Kindly

Alpacawandeling zondag 11 augustus 2019 10.00 uur

zondag, 10:00 tot 12:00
11 augustus 2019

000000

Alpacawandeling zondag 11 augustus 2019 10.00 uur

zondag, 10:00 tot 12:00
11 augustus 2019

PRINT

Leuk dat je wil deelnemen aan één van onze alpacawandelingen.
We zien ernaar uit je te ontvangen op onze Alpacafarm en kennis te laten maken met onze dieren.

Het is leuk om de alpacawandeling te combineren met een high tea of lunch. We raden aan om vooraf een tafeltje te reserveren. Meer informatie vind je hier https://www.alpacavorstenbosch.nl/lunch-en-high-tea/

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Wanneer je daar rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar, let op we vertrekken op tijd. Doordeweeks is onze alpacabar vanaf een half uur voor aanvang geopend.

Zorg dat je gemakkelijke en bij voorkeur dichte schoenen draagt die vies mogen worden en eventueel voorziet in regenkleding. De route loopt grotendeels door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen.

Bij slechte weersomstandigheden, zoals harde regen of onweer gaan we niet wandelen en bieden we een binnenprogramma aan tussen de alpaca’s.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop tijdens een wandeling is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de wandeling is daarom op alle gebieden voor eigen risico.

Het meenemen van honden tijdens de wandeling is niet toegestaan.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 29 beoordelingen Reviews