Kinderfeestje tussen de alpaca’s

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Wij verzorgen kinderfeestjes op onze alpacafarm.

Jullie worden feestelijk ontvangen met ranja en iets lekkers. De jarige job wordt meteen in het zonnetje gezet. Daarna gaan de kinderen één van de weides in. Daar leren ze meer over de alpaca, mogen al hun vragen stellen en niet het minst belangrijk de alpaca’s uit hun hand laten eten en ze aaien. Daarna mogen ze om de beurt een alpaca aan een halster begeleiden. Ondertussen kunnen er volop foto’s gemaakt worden tussen de alpaca’s. Vervolgens wordt er een quiz uitgedeeld, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. De weetjes borden in het gangpad tussen de alpaca’s helpen ze verder op weg. Er wordt afgesloten met ranja en een zakje chips. Kortom, alle ingrediënten om van je verjaardagsfeestje een unieke ervaring te maken waarbij de kinderen lekker buiten bezig zijn. Dit programma is mogelijk vanaf 10 jaar, wil je een alternatief programma neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 1,5 uur.  De kosten zijn 15,00 per kind met een minimum van 8 personen. In overleg is iedere dag mogelijk behalve de woensdag.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen daarnaast instructie over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 20 beoordelingen Reviews