Boek een Picknick tussen de Alpaca’s

Boek hieronder een picknick tussen de alpaca’s. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides kan enkel door het boeken van één van onze activiteiten. Door het boeken van een picknick kom jij nog dichter bij onze dieren. De picknick is iedere zaterdag en zondag mogelijk van april t/m september. Er zijn per keer een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Tijdens de picknick begeleiden we je naar de alpaca weide. Je krijgt een gevulde picknickmand mee en in de weide liggen picknickkleden klaar. Je zoekt zelf een plekje en geniet van al het lekkers en de dieren om je heen. Na een uurtje dien je je spulletjes opgeruimd te hebben. Je geeft je picknickmand weer af bij de bar.

In de weide bij de dieren gelden een aantal regels om de gezondheid en het welzijn van onze dieren te waarborgen. Indien deze regels niet worden nageleefd wordt de toegang tot de weide ontzegd. Zo mogen de dieren absoluut niet gevoerd worden uit de picknickmand. Al ons eten is erg slecht voor alpaca’s. Het is wel mogelijk om vooraf een bekertje bietenpulp te kopen. Sommige alpaca’s komen daar graag even voor langs. Daarnaast is het goed om te weten dat alpaca’s geen knuffeldieren zijn, ook aaien laten ze niet altijd toe. Ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie mogelijk zelf benaderen. Tijdens de picknick kunnen er natuurlijk volop foto’s gemaakt worden van alle alpaca’s.

De picknick duurt een uur en kost 20,50 euro per persoon. De prijs voor de kinder picknick is ook 20,50 euro. Voor kinderen tot met 3 jaar is het mogelijk om gratis aan te sluiten en met de volwassenen mee te eten. Kinderen tot en met elf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende volwassene. Bij slecht weer vindt de picknick plaats op picknickbanken in de stal. De dieren staan dan ook binnen, maar je kunt niet bij de dieren in de hokken.

Als je reserveert wordt standaard de picknickmand voor volwassenen voor je klaargemaakt. Wil je reserveren voor een kinderpicknick geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Reserveren is t/m 24 uur van te voren mogelijk via de inschrijving hieronder. Wil je reserveren binnen 24 uur neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inhoud picknickmand volwassenen:
– Thee
– Water met munt en citroen
– Appelaere
– Diverse broodjes met beleg
– Gekookt eitje
– Groente en fruit
– Yoghurt met bosvruchten en jam en granola uit de Maashorst
– Muffin

Inhoud picknickmand kinderen:
– Appelaere
– Twee broodjes met divers beleg
– Rozijntjes
– Knijpfruit
– Muffin
– Alpacaknuffel

Annuleren kan gratis t/m 24 uur van te voren. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Meet & GreetWandelingWandeling XLPicknickSchilderworkshop Yoga


 

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews