Reviews

Onderstaand lees je enkele reviews en ervaringen van onze klanten.
Ook kun je deze en andere reviews lezen op onze Facebook pagina.

Schrijf hier jouw review en je vindt hem binnenkort online.

uit Udenhout

We zijn naar de wei gegaan en daar kreeg je per twee personen één alpaca aan een riem mee. Je mocht zelf kiezen welke alpaca je wilde. We waren met een grote groep en er gingen 7 alpaca’s mee. Anderhalf uur hebben we gewandeld met tussendoor wat stops voor informatie en fotomomenten. De alpaca’s lopen het liefst dicht tegen elkaar. Dat zorgde soms voor hilarische momenten in de groep. Prachtige omgeving, leerzaam en gezellig! Een aanrader!

Wat een heerlijke plek om te overnachten !!! Hele vriendelijke mensen, mooi huisje, héérlijke tuin, leuke buren, die alpaca’s in de voortuin!! 5 dagen gehoopt dat de hoogzwangere alpaca zou bevallen tijdens ons verblijf… maar helaas. We gaan zeker nog een keer terug !!!! Deze plek krijgt een DIKKE 5 STERREN !!

uit Beesd

Ik kreeg dit uitje cadeau. We mochten met Mabel lopen en onderweg zijn we heel wat te weten gekomen over de Alpaca. Ik vond het een zalige ervaring en heb niets gezien van de natuur. Ik was alleen maar met Mabel bezig hahaha. Aanrader!!

uit Boxtel

Het was ontzettend leuk de alpaca wandeling! De beestjes waren extreem lief, moesten uiteraard wel even wennen in het begin, maar erg lief niettemin. De wandeling was een goede afstand; niet te lang, niet te kort. Iedereen was erg aardig en behulpzaam en overal een extreem prettige en leuke ervaring om meetemaken. Plus, een erg leuk en creatief cadeau!

uit Brummen

Zondag de 10 juni hebben wij een alpacawandeling gemaakt. Wij waren met 2 hele kleine kinderen. Maar dat was geen probleem. Vriendelijke ontvangst. Wij hebben een heerlijke middag gehad. Heerlijk in een prachtige omgeving, gezellig kunnen wandelen en genieten met de alpaca’s. Zeker voor herhaling. En dan gezellig een drankje drinken na de wandeling, in de nieuwe alpacabar!!!

uit Dongen

Leuke middag, mooie wandeling met alpaca’s en goed geregeld/verzorgd.

uit Den Bosch

Een leuke alpacawandeling gedaan. Mooie locatie en goede begeleiding. Echt een aanrader!

Mooie ervaring met leuke grappige dieren ! Erg gastvrij en een prachtige wandeling

uit Tilburg

Super leuke ervaring! En wat zijn het geweldige lieve mooie beesten!! En met het zonnetje was de wandeling helemaal compleet!!

uit Brunssum

Super leuke wandeling door een mooi natuurgebied, met super lieve schattige alpaca’s.

uit Bodegraven

Ontzettend leuke ervaring en heerlijk ontspannend, die alpaca wandeling! Kom zeker nog een keer terug!

Het was heel leuk om te zien en blij ook om te zien hoe goed verzorgd ze worden.

uit Schiedam

Aanrader! Hele mooie vakantiewoning, leerzame rondleiding gehad en kunnen genieten van net geboren alpacas als uitzicht vanuit de woonkamer.

Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 13 beoordelingen Reviews