BOEK EEN Schilderworkshop tussen de alpaca’s

Wij bieden schilder workshops aan tussen de alpaca’s. Deze workshop wordt verzorgd door Bureau-Be-teken-is. Tekentherapeut Maaike leert je in deze workshop te uiten met verf. De alpaca’s zijn je inspiratiebron. Alpaca’s zijn nieuwsgierig en lekker zichzelf. Ben jij dat ook?

We starten met een ontmoeting met de alpaca’s en vertellen jullie meer over de alpaca. Daarna observeer je de alpaca’s in hun eigen omgeving en creëer je je eigen kunstwerk met acrylverf op doek. Je leert ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Met een roller zet je de ondergrond op. De alpaca werk je uit met kwast en een paletmes. De contouren teken je met een spuitfles. Als laatste kun je je creativiteit kwijt door ongecontroleerd te spatten met verdunde verf. Succes gegarandeerd!

Kom tot ontspanning tussen deze prachtige dieren en laat je verrassen door het proces en resultaat.
Bij goed weer is de schilderworkshop in de weide bij de alpaca’s. Bij slecht weer is de schilderworkshop binnen in de stal.

Praktische informatie:

– Schilder ervaring is niet nodig.
– De activiteit duurt ongeveer 2,5 uur.
– Deelname kost 45 euro per persoon.
– Materialen zijn inbegrepen bij de prijs. Het schildersdoek heeft een afmeting van ongeveer 50 x 65 cm.
– Deelname is mogelijk vanaf 15 jaar.
– Aantal deelnemers 6-10 personen.
– Bij minder dan 6 deelnemers wordt de workshop geannuleerd.
– Het is ook mogelijk om voor een groep een eigen les te plannen.
– Zorg dat je die dag uiterlijk een kwartier van te voren aanwezig bent. Graag melden bij de bar.

Het is leuk om de schilderworkshop te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Meet & GreetWandelingWandeling XLPicknickSchilderworkshop Yoga


ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca meet & greet. Wanneer je een reservering plaatst voor de meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 2 weken voor de schilderworkshop krijg je de volledige kosten retour.
B – Bij annulering tot 1 week voor de schilderworkshop krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. We kunnen echter niets uitsluiten en deelname aan de schilderworkshop is op alle gebieden voor eigen risico.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews