Vergaderen tussen de alpaca’s

Een andere omgeving brengt je vaak ook werkelijk op andere gedachten. Laat je inspireren op onze unieke vergaderlocatie. Met een prachtige ligging op het platteland, zul je hier rust en ruimte ervaren. En dat geeft dan weer ruimte voor creativiteit.

We verhuren onze gehele alpacafarm als vergaderlocatie van maandag t/m vrijdag. Dat betekent dat je De Alpacabar, maar ook de stallen en buitenruimte exclusief tot je beschikking hebt. Volop de ruimte in combinatie met de aanwezigheid van lieve alpaca’s is prettig voor lichaam en geest.

De Alpacabar is een ruime, landelijke, en moderne ruimte waar plaats is voor gezelschappen tot in elk geval 60 personen. Meer personen in overleg. Deze ruimte is geschikt voor allerlei bijeenkomsten, zoals vergaderingen, workshops, heidagen, presentaties en werklunches. Op onze locatie is een beamer en flip over aanwezig. De locatie is voorzien van airco. Opstelling in overleg.

De stallen en buitenruimte op onze alpaca boerderij zijn perfect om bijvoorbeeld voor korte brainstorm sessies in groepjes uit elkaar te gaan. Je kunt een rondje lopen over de farm of plaatsnemen op de strobalen bij de dieren. Bij mooi weer kun je ook plaatsnemen op het terras grenzend aan de alpaca weides.

Bij de huur van de ruimte is een alpaca meet & greet of alpacawandeling inbegrepen. De alpacawandeling is mogelijk tot maximaal 30 personen. Op onze website vind je meer informatie over deze activiteiten. Lekker ter onderbreking of voor een gezellige afsluiter.

Vergaderen op onze boerderij is een bijzondere ervaring. Laat je verrassen!
Lees verder onder de foto’s voor de prijzen en beschikbaarheid.

De huur van onze locatie bedraagt per dagdeel (4 uur) 350 euro en voor een volledige dag (8 uur) 475 euro. Onbeperkt koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen. Prijzen zijn exclusief btw. Gedurende de dag kan er op nacalculatie fris worden afgenomen.

Bij huur van een volledige dag is afname van lunch verplicht. Bij huur van een dagdeel is lunch optioneel.
We bieden bijvoorbeeld een lunchbuffet aan voor 15 euro per persoon (excl. btw).

Het lunchbuffet bestaat uit:
– soep
– worstenbroodjes
– diverse harde en zachte broodjes
– gekookte eieren
– beleg; kaas, vleeswaren, zoet
– fruit
– melk
– sap

Het is mogelijk om appeltaart met slagroom bij te boeken voor 3,15 euro per persoon (excl. btw).

Heb je andere wensen voor de lunch of catering? Laat het ons weten, zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Vraag hieronder een offerte aan en check de beschikbaarheid.


Aantal personen
Datum
Starttijd
Eindtijd

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews