Vergaderen tussen de alpaca’s

Een andere omgeving brengt je vaak ook werkelijk op andere gedachten. Laat je inspireren op onze unieke vergaderlocatie. Met een prachtige ligging op het platteland, zul je hier rust en ruimte ervaren. En dat geeft dan weer ruimte voor creativiteit.

We verhuren onze alpacafarm als vergaderlocatie. Dat betekent dat je enerzijds de alpacabar tot jullie beschikking hebt. Dit is een ruime, landelijke, maar toch moderne ruimte waar plaats is voor gezelschappen tot 50 personen. Bent u met meer personen overleg dan over de mogelijkheden. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, meetings, workshops, heidagen, presentaties, cursussen, conferenties, werklunches en andere bijeenkomsten. Naast de alpacabar kun je ook gebruik maken van de buitenruimte op onze alpaca boerderij voor bijvoorbeeld korte brainstorm sessies. Neem plaats op het terras grenzend aan de alpaca weides of loop een rondje over onze farm. Vergaderen op onze boerderij is een bijzondere ervaring. Laat je verrassen!

We zorgen gedurende de dag voor alle benodigdheden en koffie, thee en water. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een lunch of high tea. Op onze farm is voldoende parkeergelegenheid.

Wil je een korte of langere onderbreking van de dag of werken aan een stukje teambuilding boek dan een alpaca meet & greet of alpacawandeling door het mooie natuurgebied van de Maashorst.

Vraag hieronder een offerte aan.


Aantal personen
Datum
Starttijd
Eindtijd

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 20 beoordelingen Reviews