Yoga tussen de alpaca’s

Wij bieden Yoga lessen aan tussen de alpaca’s. Deze Yoga lessen worden verzorgd door Natuurlijk Yoga Vorstenbosch.

We starten met een ontmoeting met de alpaca’s. We vertellen jullie meer over de alpaca en je kunt al je vragen stellen. Daarna mag iedere deelnemer de dieren uit de hand laten eten en de alpaca’s die het prettig vinden kunnen geaaid worden. Er is natuurlijk ook gelegenheid om foto’s te maken. Na deze ontmoeting start de Yoga les. 

De les wordt gegeven in de stal tussen de alpaca’s. Bij mooi weer wordt de les buiten in de weide gegeven tussen de alpaca’s. De alpaca’s bepalen zelf of ze een kijkje bij je komen nemen tijdens de les. De les wordt afgesloten met een eindontspanning en daarna drinken we gezamenlijk nog een kopje yogi thee tussen de alpaca’s. 

Vanuit de Yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (Yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van o.a. namen van dieren en elementen uit de natuur. Te denken aan de berghouding, de zonnegroet en de hondhouding. Dit zijn enkele voorbeelden van houdingen die uit de natuur afgeleid zijn en die gecombineerd zijn met verschillende vormen van meditatie. Vanuit deze gedachte worden de asana’s afgestemd op de omgeving en het seizoen. Yoga tussen de alpaca’s draait vooral om het genieten van de mooie dieren om je heen. Kom tijdens deze Yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. 

De Yoga lessen tussen de alpaca’s staan gepland op de volgende tijdstippen:

  • Pinksteren maandag 10 juni 10.30 uur (nog 1 plaats beschikbaar)
  • Pinksteren maandag 10 juni 12.00 uur (nog 2 plaatsen beschikbaar)

Praktische informatie

  • De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Deelname kost 17,50 euro per persoon.
  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • Aanmelden kan met behulp van onderstaand formulier.
  • Het is ook mogelijk om voor een groep een eigen les te plannen.
  • De yoga lessen zijn mogelijk van mei t/m september.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging of je deel kunt nemen. Na de bevestiging ontvang je een factuur per e-mail. Zorg dat je die dag uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent. Pas je kleding aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes. Neem iets extra warms mee voor de eindontspanning.

Annuleringsvoorwaarden

A – Bij annulering tot 2 weken voor de Yoga les krijg je de volledige kosten retour
B – Bij annulering tot 1 week voor de Yoga les krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Meld je hier aan voor Yoga tussen de alpaca’s


Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 29 beoordelingen Reviews