Yoga tussen de alpaca’s

Op Tweede Paasdag, maandag 22 april, organiseren wij Yoga lessen tussen de alpaca’s. Deze Yoga lessen worden verzorgd door Natuurlijk Yoga Vorstenbosch.

De kans is groot dat er bij buiten Yoga veel meer om je heen gebeurt dan binnen. We starten met aandacht voor de omgeving. Hoor je vogels? Waait de wind langs je gezicht? Kriebelt het gras? Komt er een alpaca dichterbij om een kijkje te nemen?

Vanuit de Yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (Yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van o.a. namen van dieren en elementen uit de natuur. Te denken aan de berghouding, de zonnegroet en de hondhouding. Dit zijn enkele voorbeelden van houdingen die uit de natuur afgeleid zijn en die gecombineerd zijn met verschillende vormen van meditatie. Vanuit deze gedachte worden de asana’s afgestemd op de omgeving en het seizoen.

Buiten Yoga draait vooral om het genieten van het buiten-zijn. Voel de zon op je huid, de wind door je haren waaien en misschien vallen er wat onverwachte druppeltjes regen. Verwonder je over de mooie dieren om je heen. Hoe dan ook, slurp je omgeving op. Kom tijdens deze Yoga les in verbinding met jezelf en de natuur.

De Yoga lessen tussen de alpaca’s staan gepland op de volgende tijdstippen:

  • maandag 22 april 11.00 uur (vol)
  • maandag 22 april 12.30 uur (vol)
  • maandag 22 april 14.00 uur (nog 1 plaats beschikbaar)
  • maandag 22 april 15.30 uur ( nog 8 plaatsen beschikbaar)

Praktische informatie

De les duurt ongeveer een uur. Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar. De groep bestaat uit maximaal 14 personen. Aanmelden kan met behulp van onderstaand formulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging of je deel kunt nemen. Deelname kost 10 euro per persoon. Na de bevestiging ontvang je een factuur per e-mail.

De Yoga les vindt buiten plaats, behalve bij regen. Pas je kleding dus aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes. Neem iets extra warms mee voor de eindontspanning. Mocht het regenen dan zullen de Yoga lessen in het binnenverblijf tussen de alpaca’s worden gegeven.

Annuleringsvoorwaarden

A – Bij annulering tot 2 weken voor de Yoga les krijg je de volledige kosten retour
B – Bij annulering tot 1 week voor de Yoga les krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Meld je hier aan voor Yoga tussen de alpaca’s


Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 26 beoordelingen Reviews